Tuesday, October 19, 2010

flu+fever+stress+pressure

sila maafkan saya kerana telah lama mengabaikan belog ini
bukan pe, hari2 selepas berakhirnya raya puasa teramat la super duper busynya, ngalahkan PM,
keja kat ofis berlambak2,
assignment master, presentation, test, jangan cakap laa..
memang membuatkan saya mengalami sindrom *silareferpadatajukentridiatas*
bila pikir2 balik, rasa cam salah jer enrol master sem nie..eh?
tapi kalo tak sem nie, sem bila lak an?
wateva it is, tinggal beberapa hari sahaja untuk saya meraikan berakhirnya semester yang amat laa hazab nie..
sape cakap senang wat master?? coba tengokkk..belom coba belom tau...
itu belom PHD lg..*ade hati nak wat PHD konon2 tuh*
ini pon dah bape kali burnout ---> tajuk research proposal untuk one of the subject sem nie..huhu
haishhh...nasib laa ada kawan2 pemberi semangat tatkala diri ini teramat laa stress..
gelak tawa bersama kalian sedikit sebanyak menghilangkan tekanan yang terbuku di dada ini...
tengs kawan2 opis ku..
peneman di kala saya menghabiskan assignment..
kalo xde kawan2 yang supportive, i'm dead u know..xde laa dead..sewel je kot..muahahha
maybe stress sangat laa flu fever datang menyerang
obat telah diambil, banyak plak obat yang perlu ditelan..haishh
mc dapat 2 ari...so bleh rest puas2 kat uma...
sambil2 siapkan assignment terakhir.......
pastu im freeeeeeeeeeeeeeee.......yeeehaaaaaaaaaaaa.... gaya cam menang loteri pon ada..

cepat laa abis...
cepat laa abis...
cepat laa abis...
cepat laa abis...

~TTFN~